Pigmentek - Sminktetováló festék

pigementek ujA sminktetoválás elkészítéséhez csak speciálisan ilyen célra készített pigmenteket, vagyis sminktetováló festék anyagokat használunk. A sminktetováló festék a testtetoválásokhoz, vagyis a hagyományos tetoválások készítése során használt pigmentektől lényegesen eltérnek, mert a sminktetováló pigmentek szemcse nagysága más. Többek között ennek köszönhető a sminktetoválás azon tulajdonsága, hogy néhány év alatt fokozatosan és egyenletesen elhalványodik, majd lebomlik a szervezetben. Azt azonban pontosan meghatározni nem lehet, hogy a sminktetováló festék hány évig marad meg a bőrben, hiszen ezt az életkor, valamint az életmód és persze az anyagcsere folyamatok is befolyásolják. A sminktetováló festék azonban legalább 2-3 évig dekoratív megjelenést biztosít. A felszívódás és halványodás az optimális pigment nagyság miatt az évek múlásával is egyenletes.

 

Forradalmi eljárással készítette új, gammasterilizált pigmentjeit a Nouveau Contour cég. Ennek az eljárásnak köszönhetően a pigmentek 100%-osan sterilek, használatuk biztonságos.

 

 

 

 

Sminktetováló festék kiszerelése:


10 ml - a pigmentek csomagolása lehetővé teszi, hogy akár közvetlenül a higiéniai modulba vagy akár a tetováló pigment tartó csészéjébe tudjunk cseppenteni a szükséges mennyiséget.

 


Kapható a sminktetováló festék mellé külön higító, ami a bázis alapanyaga, így gazdaságosan tudunk dolgozni. A pigment higító használatával a konzisztencia igény szerint beállítható és elkerülhető a sminktetováló festék beszáradása.

 

Nouveau Contour Pigmentek jellemzői:

  • EU egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Allergia tesztelt
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Gammasterilizált
  • Nem tartalmaz toxikus, irritációt vagy intoleranciát okozó anyagot
  • Pigment szemcsék mérete egyenletes
  • Egységnyi sminktetováló festék mennyiségben azonos a pigment szemcsék száma
  • A sminktetováló festék praktikus kiszerelésben kapható
  • Kiváló színtartó hatású sminktetováló festék
  • Gazdaságos
 

Az új színek között több a divatos, élénk, energikusan határozott szín.

szinkatalogus


Európában az Europian Cosmetic Directive 76/76 és a 6. Directive 93/35 EEC szabályai az irányadóak, kivétel nélkül minden pigmentnek ezeknek kell megfelelnie. A Nouveau Contour pigmentek címkéje tartalmazza a származási helyet, szavatossági időt és a gyártó nevét is.

 

Pigmentek minőségi tanúsítványai:

 

100816_Dermatest_NC_Brows100816_Dermatest_NC_Eyes100816_Dermatest_NC_Lips

 

Tekintse meg kiegészítő termékeinket, melyek nélkülözhetetlenek a sminktetováláshoz!